Покана за присъединяване

Ако не желаете да бъдете наемен работник – изграждайки чужди мечти за мизерно заплащане, ако се чувствате потиснати и недооценени от множеството Ваши работодатели, ако сте амбициозен, визионер и с широк размах и искате да промените живота си като работите за себе си при това без финансов риск, за да имате повече свободно време и средства за хората които обичате, както и за любимите си занимания и собствени мечти, приемете поканата ми за присъединяване към мен, а впоследствие и към моята академия за „МЛМ лидери“! Ще получите персонална подкрепа в един общ, дългосрочен бизнес, в качеството си на консултант и в зависимост от избора на своите цели, които сте си поставили съгласно маркетинговия план на компанията партньор – „Орифлейм“.
Аз съм предприемач и поради това поканата ми за партньорство е сериозна и делова, а не просто развлекателна и важи само за лица в пълнолетна възраст! Коректен и лоялен човек съм и изисквам същото от своите партньори.
Ако все още се двоумите и считате, че имате нужда от съвет не го търсете от своя приятел в кръчмата, който вече осма година е безработен, нито пък от онзи, който непрекъснато повтаря, че хубавите неща не се случват на „хора като нас”! Не слушайте нито своя съсед или съседка, познат или позната и т. н., които повече от 5 години вече са в бизнеса но все още не са постигнали никакъв сериозен успех. И със сигурност не обръщайте никакво внимание на хората, които не правят нищо по-добре от това да сипят негативизъм в интернет форумите и чатовете! Не обръщайте никакво внимание и на онези „интернет специалисти“, които не правят разлика между „МЛМ бизнес“ и „Онлайн бизнес/магазин“!
„МЛМ предприемачеството“ е динамичен процес от типа водач-последовател, изискващ провеждането на множество индивидуални и групови делови срещи, обучения, тренинги и семинари, на които става т. нар. „припламване“ или „запалване“ на новопривлечените, последователите. На тях именно водачите/лидерите предават освен своите умения, способности, дух, дългогодишен опит и майсторство, но и страстта, искрицата и онзи блясък и плам, представляващи магическа енергия, която струи не само от очите им, но и от всичките им сетива. Тя не може да бъде предадена само по вербален път, а трябва бъде и усетена с всяка фибра от предприемаческата същност на човешкият индивид.
Разбира се „МЛМ предприемачеството“ освен първокласно начинание е и модерна бизнес инициатива, и поради това няма как да не се възползва от предимствата на интернет технологиите, но това не го прави изцяло „Онлайн бизнес/магазин“. Поради това имайте предвид, че всички онези, които твърдят и дори Ви убеждават, че „МЛМ предприемачеството“ е бизнес, който Вие ще правите и от който ще печелите пари изцяло по интернет/онлайн от дома, Ви подвеждат! Те не само, че не са постигнали сериозен успех в този бранш, но дори не са си направили труда да го опознаят, да разберат неговата същност, предназначение и функции преди да Ви го предложат и на Вас! Само са чували за него, както са чували и, че е някак си модерно да афишираш в обществото, че се занимаваш или притежаваш „Онлайн бизнес/магазин“ сравнявайки „МЛМ предприемачеството“ с него.
Ако искате да бъдете успешни се вслушвайте в съветите и препоръките само на компетентни хора, постигнали успех точно в този бранш – „МЛМ“ и то като предприемачи, а не в такива, които не са, само защото Вие ги уважавате като личности или професионалисти в друга сфера. Компетентността им в тази друга сфера не ги прави автоматично компетентни и в тази.
В подкрепа на казаното по-горе важи и следната сентенция:
„Чул – забравил,
видял – запомнил,
направил – разбрал!“

Конфуций
В тази връзка Ви предлагам една история, която ще Ви помогне и във вземането на решение.

„Истинската стойност на пръстена“


– Учителю, идвам при теб, защото се чувствам толкова жалък, че нямам желание за нищо. Казват ми, че за нищо не ме бива, че нищо не върша като хората и съм непохватен и много тъп. Как да се поправя? Какво да сторя, че да ме ценят повече?
Без да го поглежда, учителят му рекъл:
– Съжалявам много, момко. Не мога да ти помогна, защото първо трябва да реша един личен въпрос. Може би след това… – И след кратка пауза добавил: – Но ако склониш да ми помогнеш, ще се справя по-бързо с него и после може да ти помогна.
– О…колко се радвам, учителю – измънкал момъкът, разбирайки, че отново го подценяват и пренебрегват.
– Добре – продължил учителят. Свалил пръстена от кутрето на лявата си ръка и като го подал на момчето му рекъл: – Яхни коня, който е навън и иди на пазара. Продай този пръстен, защото трябва да изплатя един дълг. Постарай се да получиш възможно най-високата цена и да не скланяш за по-малко от една златна монета. Тръгвай и се върни по-бързо с жълтицата.
Момъкът взел пръстена и тръгнал. Щом стигнал до пазара, започнал да предлага пръстена на търговците, които го поглеждали с известен интерес, докато не споменял цената, която иска. Отворел ли дума за златната монета, едни му се присмивали, други му обръщали гръб и само един старец си направил труда любезно да му обясни, че една златна монета е твърде голяма цена за този пръстен. Някой се смилил над него и му предложил сребърна монета и медна съдинка, но заръката била да не скланя на по-малко от жълтица и момъкът отказал.
Като предложил пръстена на всички, които срещнал на пазара, а това били повече от сто души, отчаян от неуспеха, той яхнал коня и се върнал при учителя. Колко би искал момъкът да има златна монета и да я даде на учителя, за да се отърве той от дълга си и най-сетне да го посъветва и да му помогне.
Влязъл при стареца.
– Учителю – рекъл, – съжалявам. Това, което ми заръча е невъзможно. Сигурно щях да получа две-три сребърни монети, но не мисля, че можех да заблудя някого, за истинската стойност на пръстена.
– Това, което каза, е много важно, млади приятелю – усмихнат отвърнал учителят. – Първо трябва да узнаем истинската стойност на пръстена. Яхай пак коня и върви при бижутера. Че кой ще знае по-добре от него? Кажи му, че искаш да го продадеш и питай колко ще ти даде за него. Но каквото и да ти предложи, не го продавай. Върни се тук.
Момъкът отново яхнал коня. Бижутерът погледнал пръстена под светлината на масленичето, разгледал го под лупа, претеглил го и после казал на момчето:
– Момко, кажи на учителя, че ако иска да продаде пръстена още сега, не мога да му дам повече от петдесет и осем златни монети за него.
– Петдесет и осем златни монети ли? – възкликнал момъкът.
– Да – отвърнал бижутерът. – Знам, че след време може да вземе към седемдесет монети, но ако го продава спешно…
Момъкът много се развълнувал и препуснал обратно към дома на учителя, за да му каже новината.
– Седни – рекъл му старецът, като го изслушал. – Ти си като този пръстен: рядък и скъп накит. И като него, можеш да бъдеш оценен само от истинския познавач. Защо си тръгнал да искаш от всеки да види истинската ти стойност? И като казал това, сложил отново пръстена на кутрето на лявата си ръка.
Хорхе Букай

Ето какво послание отправя и китайският предприемач и милиардер Джак Ма към всички хора, решили да стартират собствен бизнес – „Бъдете добри ученици и в същото време следвайте някого. Не е важно коя компания следвате, а кой лидер. Това е много важно!“

В случай, че по един или друг начин съм Ви импонирал с нещо, което може да бъде считано за начало на едно дългосрочно партньорство с мен и „Орифлейм“ и сте решили да дадете старт на своя „МЛМ бизнес“ от България, използвайте последващия линк за самостоятелна онлайн регистрация и работа в България – http://bg.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=12575 или се свържете с мен на посочените в главното меню на моят сайт „За връзка с мен“ координати, за да уговорим време в телефонен разговор за делова среща и оформяне на документите.
Ако искате да поставите началото на едно дългосрочно партньорство с мен и „Орифлейм“ и сте решили да дадете старт на своя „МЛМ бизнес“ от друга страна/държава, както и да работите в тази друга страна/държава се свържете с мен на посочените в главното меню на моят сайт „За връзка с мен“ координати, за да Ви изпратя линк за самостоятелна онлайн регистрация и работа в тази друга страна/държава!
При положение, че използвате посоченият линк за самостоятелна онлайн регистрация в България или съм Ви изпратил линк за самостоятелна онлайн регистрация в друга страна/държава, моля, имайте предвид, че тези линкове трябва автоматично да генерират в края на онлайн формата за регистрация моите имена като Ваш „Спонсор“ и партньорския ми номер за съответната страна/държава и Вие трябва да ги виждате! Ако не ги виждате не се регистрирайте, а ми сигнализирайте на посочените в сайта „За връзка с мен“ координати, за да Ви регистрирам ръчно. Възможно е поради възникнал проблем или атака от недоброжелатели да се е получил срив както на моя, така и на сайта на „Орифлейм“, при което е необходима допълнителна намеса и време за тяхното отстраняване.
Както вече става ясно, в партньорство с мен и „Орифлейм“ бихте могли да стартирате, изградите и ръководите дори свой международен „МЛМ бизнес“ и то в около 40 страни/държави, с които „Орифлейм“ като компания има договорености и изградени вече отношения за това с тях.
В тази връзка и в качеството си на „Партньор на Орифлейм“ Вие можете да бъдете образно казано:
– „Партньор-потребител“ – с цел да спестите, като се възползвате от 25%-та разлика в цената на продуктите купувайки ги за себе си на консултантска, а не на клиентска (каталожна) цена;
– „Партньор-продавач“ – с цел да купувате продуктите освен за себе си, но и с цел да реализирате 25%-на печалба продавайки ги на клиентска (каталожна), а не на консултантска цена;
– „Партньор-мрежовик“ (предприемач със собствен бизнес) – с цел да повишите значително своите доход и жизнен стандарт, като използвате „Плана на успеха“ на „Орифлейм“ и създадете, организирате и ръководите свой „МЛМ бизнес“.
Изборът е Ваш!
Понятието „Партньор“ съдържа в себе си и трите вида партньорство, което означава, че независимо кой вид сте си избрал или кой вид Ви допада, ще бъдете регистриран като „Партньор“. Разликата е в това, че към първите два вида партньори „Орифлейм“ като компания няма изисквания за минимален обем продажби. Такива и в минимален обем, има само за партньорите от третият вид – които се възползват от възможностите на „Плана на успеха“ за допълнителни печалби и успешна кариера чрез изграждането на собствен бизнес, включително и международен такъв.
Бизнес от дома и без необходимостта от наличието на начален и последващ инвестиционен капитал. Бизнес, основан на парадигмата на човешките отношения от типа печеля/печелиш и нейното синергично ниво на комуникация, на проактивния модел на поведение произтичащ от четирите уникални човешки дарби – „саморефлексия“, „въобръжение“, „съвест“ и „независима воля“. Поради това смея да твърдя, че този вид предприемачество е изключително достойно и възнаграждаващо по несъизмерим начин човешкият индивид и неговите усилия за самоусъвършенстване, себереализация и по-добър начин на живот начинание! Не е ли страхотно? Какво по-хубаво от това?
Ако все още се двоумите дали да дадете старт на своя своя бизнес сега страхувайки се от провал, както и дали и доколко ще успеете, вижте какво мислят следните известни личности по въпроса:

„И най-дългото пътешестване започва с първата крачка!“
Лао Дзъ

„Тежко е да се провалиш, но по-лошо е никога да не се опиташ да успееш!“
Теодор Рузвелт

„Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада!“
Дейл Карнеги

„Повечето от важните неща на този свят са се случили благодарение на хора, които не са спрели да опитват въпреки, че каузите им са изглеждали безнадеждно обречени!“
Дейл Карнеги

„Когато ти се струва, че всичко е против теб, помни, че самолетът излита срещу вятъра, а не с него!“
Хенри Форд

„Трябва да действате. И трябва да сте готови да се провалите. Ако ви е страх от провала, няма да стигнете далеч!“
Стив Джобс

Очаквам Ви!
За мен ще бъде чест да работя с Вас!